sâmbătă, 22 august 2015

Prin Piatra Mare


M-am gandit in fiecare plimbare:) pe care am facut-o: tot timpul am vazut un lucru nou ceva care mi-a scapat la precedentele vizite, ma tot gandesc la vorbele : ce ma iar mergi in Piatra mare??, bag de seama ca lumea nu intelege ca nu merg pe munte ca sa bifez varfuri sau sa stabilesc recorduri:)) merg de placere, placere care poate insemna chiar si sa merg de 2 ori in Piatra mare in aceeasi zi:) ca doar tot din aceeasi placere am urcat la Omu de 3 ori intr-o zi:).
Marti am insotit, la initiativa Parintelui Raul, grupul de copii de la biserica Sfintii Arhangheli din Satulung, oameni frumosi care s-au bucurat de o zi petrecuta in natura. Foarte bine ca mai are cineva grija sa aproprie copii de natura!!:)

Dimineata pe la 8 am pornit spre poiana Angelescu de acolo am trecut in valea Garciniului am facut o pauza pentru masa de dimineata si de privit inapoi spre dealul din spatele casei...:)dupa o mica pauza la o cascada am atacat intr-un alert pas de rata urcarea spre cabana Piatra mare, crunta urcare spre cabana as spune:).
Pe la pranz am ajuns la cabana unde am stat mult la soare si dupa am gasit un loc, cu multa liniste, am mancat bine:), am ras si ne-am uitat zic eu la cea mai frumoasa panorama spre Postavarul, nici acum nu pot crede ca am trecut de atatea ori pe acolo si nu l-am vazut,  cum am putut uita aparatul acasa....nu-i nimic stiu data viitoare din ce unghi sa-l privesc.:).
Am coborat pe Drumul Familial intr-un alert pas de rata:) ca doar ne astepta o masina in care am incaput toti 11 cati am fost:) a mai ramas si ceva loc dar bine ca nu a trebuit sa mergem pe o distanta prea lunga.
A fost o tura de neuitat, ii multumesc Parintelui pentru invitatie si copiilor pentru companiei m-am incarcat de energie pozitiva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...