vineri, 14 august 2015

Cea mai frumoasa zi in Neamtului












Proaspat intors din Orientali nu puteam rata  lui Horia la o tura pe Valea Doftanei zis si facut.

Sacele unde aflu ca s-a schimbat traseul vom bicicli prin muntii Neamtului de cand vreau sa ajung pe acolo:D.




Zis si facut am ajuns relativ repede in pasul Predelus de unde ne-am bagat dreapta spre creasta Orientalilor doar toata saptamana am fost pe ea sau pe  ea:)




Multe povesti din orientali si nu numai,multe pauze de poze un pic de Ne intalnim sambata dimineata pe la 8 in push bike pana pe Paltinul si mai pauze de poze:) e incredibila privelistea din muntii astia sper sa revin cat mai curand.De coborat am coborat spre Azuga prin valea Azugi, foarte frumos mult prea frumos. Odata ajunsi in Azuga am pedalat pe DN pana in Brasov, ziua am incheiat-o cum nu se putea mai bine la Simona hidratandu-ma cu o licoare magica, care mi-a dat putere sa zbor pana acasa, multumesc mult.


Duminica am fost voluntar la BusteniSkyRace, am urcat cu cabina pana la Babele ca sa constat cat de drag imi e pamantul pe care calc.:) De la Babele am pornit spre Omu de unde am coborat spre Saua Hornurilor ca sa verific traseul, am stat pe la Omu ,am mai fost pe varfurile Bucura si Doamnele, am coborat pana la Cerdac dupa care am coborat spre Bran in asteptarea baietilor de la ViaCarpatica.

A fost o saptamana productiva cu multi km, multi oameni frumosi intalniti si multe trairi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...