miercuri, 21 septembrie 2011

Duatlon Cetatea Brasovului




Timpul a trecut si a venit Duatlonul Cetatea Brasovului.Editia de anul acesta a Duatlonului a venit pentru mine intr-o perioada de oboseala fizica acumulata de a lungul anului dar mai ales in ultima perioada (tabara, munca, Ciucas), cu toate astea m-am prezentat la start in speranta unui rezultat cat mai bun.
Startul s-a dat sambata la ora 11, au fost prezenti peste 200 de concurenti impartiti pe mai multe categorii(hobby, profi; individual sau stafeta) eu am participat la hobby individual alaturi de Balan, Vlad, Carmina si Teo (felicitari pentru locul 2) din CPNT au mai participat Ciri individual profi , Cornel si Marius la hobby stafeta (felicitari pentru locul 2) Eugen si Ionut la stafeta companii (felicitari pentru locul 1)
Concursul a constat la hobby individual in 7km de alergat impartiti pe 2 ture si 8 km de mtb pe potecile de pe Tampa. Am plecat in prima tura de alergat destul de bine il vedeam pe Cornel pana pe urcare spre Turnul Negru cand din neatentie ma impedic si fac cunostinta cu asfaltul, ma ridic nimic grav si incep sa alerg dar deja simteam ca obosisem asa ca incetinesc cu gandul la mtb ajung in zona de tranzitie, primesc incurajari din toate directiile imi iau casca pe cap si plec pe traseul de mtb, nu reusesc sa merg prea bine imi iau cateva cazaturi lucru care duce la pierderea increderi in mine asa ca daca pana acum nu stateam pe bitza la deal, acum numai stau nici la vale,asta e se vede lipsa de ture de bitza, intr-un final ajung iar in zona de tranzitie si plec intr-un ritm lejer pe a doua tura de alergare, sunt ajuns de 2 persoane carora le propun sa terminam impreuna, sunt de acord pana cu 10 m inainte de finish cand ma depasesc in sprinr, reusesc sa termin in : 1:43:16 un timp destul de ok zic eu tinand cont de starea mea fizica. Acum urmeaza o perioada de relaxare pana la MPC unde voi fi la start.
Ca si organizare concursul a fost destul de bine, marcajul a fost bun si prezent in aproape tot traseul.
Zona de tranzitie:
Ultimile pregatiri:
Startul:
Cu privirea asta mai avea putin :
Si-l manca:D



Tranzitia:


Finish tura mtb:
Plecarea in a doua tura de alergare:

Inca un concurs terminat:
PS: Multumesc Razvan de poze!!! :D

2 comentarii:

  1. Cu mare placere!
    Spor la antrenamente si hai cu rezultate cat mai bune! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ne vdm la mpc pana atunci poate iesim daca ai chef de ceva lejer, ca dupa cele patite in week-end o las putin mai moale pana atunci:)

    RăspundețiȘtergere

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...