miercuri, 13 mai 2015

Cicloturism in tara Barsei


Sambata am fost cu Silviu si Bianca intr-o scurta tura cu bicicleta am plecat din Sacele spre Cristian scurta pauza de admirat casele sasesti dupa care am pornit prin campurile de rapita spre Vulcan de unde a urmat o scurta urcare spre Holbav iar apoi o coborare pe un frumos drum de tara spre Poiana Marului.
Un drum linistit departe de toata agitatia cotidiana:), pe care l-am parcurs pana aproape de Sercaia trecand pe la Sinca si vizitand totodata cea mai veche moara cu apa de la Ohaba.
Dupa un scurt tur al mori am pornit spre Vad la Poiana cu narcise, narcise pe care nu le-am gasit deoarece s-au gasit altii inaintea noastra care sa le rupa:). Dupa o scurta pauza de masa am pornit spre Bucium loc de unde m-am despartit de cei doi eu urmand frumosul drum spre casa de data aceasta de unul singur:)
Dupa o scurta pana prin Vulcan si o pauza de o poza la biserica fortificata de acolo construita in secolul al XVI lea, inca una la Cristian construita in secolul XIII, de acolo am pornit spre casa, unde am si ajuns dupa un pic peste 100 km.
Duminica am fost cu Andrei in Piatra mare sa deschid sezonul plimbarilor de dupa masa prin Piatra mare am plecat pe la 13:30 de jos am urcat pe o ploaie care pana am ajuns sus s-a transformat in soare:D:).
A fost un sfarsit de saptamana benefic si relaxant abia astept sa vina urmatorul:D!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...