joi, 16 mai 2013

Tura Leoata 
Duminica fiind in Moeciu am hotarat impreuna cu al meu frate, George, Loredana si Mircea a facem o plimbare pe minunatele plaiuri care incojoara Moeciul de sus.
Zis si facut am plecat pe la 9 din centru ca doar vorba aia tre sa si ajungem acasa...am urcat pe Plaiul mandrului in sus pe vechiul drum al granicerilor..o zona care imi place foarte anul trecut am fost prima oara pe acolo si de atunci am tot revenit cu toate ocaziile, ajunsi pe Vf.Santilia ne-am intalnit cu niste Cpnt-isti trecuti de prima tinerete:P care iesira la o plimbare pana in Curmatura Fiarelor(cu ocazia asta am aflat si eu unde se localizeaza exact:P), ma bucur sa intalnesc lume de toate varstele pe munte:). Dupa ce ne-am despartit ne-am continuat plimbarea peste Vf Dudele peste Busca iar din saua Strungulita am coborat spre Moeciu pe muchia Barbuletul:)
Peisajele minunate aproape ca ne-au facut sa uitam ca afara era innorat si parca se tot pregatea sa vina ploaia dar nu a mai venit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin iarna alba

Iarna alba se aproprie de final, primavara vine cu pasi repezi. Saptamana care a trecut a fost una incarcata, plina de ture si provocari..o ...