joi, 9 mai 2013

Caravana TransCarpathianRun la pas prin Brasov




Anul acesta omul extraordinar care este Lucian Clinciu a decis sa faca un lucru extraordinar-Traversarea lantului carpatic in alergare,ski sau role, un lucru nebunesc ar spune unii dar cum cel  mai important este sa faci ceea ce iti place nu prea conteaza ce zice lumea..:) Asa ca in momentul in care a ajuns pe langa Sacele am hotarat sa-l insotesc si eu ca nu se intampla prea des lucru asta:)
Vineri seara am plecat spre Babarunca in intampinerea lui:)  si a celor care il insoteau deja de 1-2 zile Balan, Andreea, Alex si Rose.
Sambata dupa ce a parcurs distanta intre Babarunca si Bradet pe role am plecat spre Piatra mare prin Valea Doftanei- Saua Clabucet- Valea garciniului-Stana de Piatra- varf o tura foarte faina, locuri foarte frumoase prin care nu am mai trecut pana atunci dar prin care voi mai merge:P
Ajunsi in Predeal Luci s-a urcat pe role noi in masini si am pornit spre Diham, de unde incepe drumul forestier am mai bagat o scurta alergare dupa care Luci, Balan si Andreea au pornit spre Valea Morarului iar impreuna cu Manu si Nico cu masinile spre Moeciu.
Ajunsi la Moeciu ni s-au alarurat Vlad si Mada si impreuna am facut o plimbare pe bucla 3 cand ajungem jos la Centru de ecologie toata lumea se pregatea sa mearga in intapinarea celor 3 care coborau din Bucegi.
Ajunsi inapoi in Moeciu am stat la povesti cu cei de acolo, am fost putin la slujba de Inviere si ne-am pus la somn maine urmeaza o noua zi: Piatra Craiului.
A doua zi am plecat destul de tarziu din Moeciu ca doar a fost ziua de Pasti:P, pe la ora 10 Luci s-a pus pe role pana in Pestera(multe multumiri celor care ne-au asteptat acolo) de acolo am mers spre Table-Refugiu Grind-Piscul Baciului loc in care ne despartim de Luci si Alex care cobora pe Lanturi - noi nu avem coltari asa ca impreuna cu Balan si Andreea facem cale intoarsa prin Table si Prapasti spre Zarnesti
Ajungem acasa la Luci care ajunge si el dupa ce alerga si forestierul spre Plaiul Foii in compensatie cu cel de Rudarita, ne punem la somn destul de tarziu deoarece mai avem un pic de treaba.
Luni ne trezim cu noaptea in cap si totusi prea tarziu:)) am calculat ca la 6 sa fim in Rudarita dar e 6 si noi abia plecam din Zarnesti:)) cu o ora intarziere Luci intra in Fagaras si incepe ultimele zile din tura sa...urcam pe vale iesim sub Berevoiescu si desi am zis ca ne intoarcem nu-l putem lasa sa scape asa usor de noi:)) asa ca mai continuam cu el pana pe Otic spre Curmatura Bratilei de unde eu Manu, Andreea si Nico facem cale intoarsa, numai Balan mai continua cu el pana aproape de Zarna de unde se intoarce...
Cuvintele sunt de prisos au fost niste zile frumoase petrecute in compania unor oameni minunati, de la care am avut si am ce invata, si as vrea sa ma regasesc mereu in compania lor.
In final Hristos a inviat!! sper ca ati avut un Paste  la fel de fericit ca al meu:) numai bine!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...