marți, 25 septembrie 2012

Trofeul Chemarea Muntilor



Ultimul task in calendarul de mari evenimente CPNT... desi federatia a decazut rau, mai sunt putine cluburi care mai onoreaza etapele de campionat cam 3-4 per etapa:)) e trist dat fiind ca aceste etape reprezinta un punct de plecare pentru orice incepator intr-ale muntelui, slaba mediatizare etapelor si slaba pregatire au dus la acest  lucru.
Cu toate acestea CPNT a organizat trofeul Chemarea Muntilor etapa a VIII-a a  Campionatului Naţional al Cluburilor de Turism din Romania, ediţia 2012 asa ca ne-am strans in numar cam mic cei drept, suntem si noi un pic pe duca:( la Babarunca pentru ai intampina pe cei care urmau sa ai startul in trofeu.
Trofeul a venit pentru mine intr-o perioada de recuperare si nevoie maxima de odihna generata de turele din vara care au cam fost lungi si dese:)) dar nu-i nimic am avut numai de castigat in urma lor.
M-am dus la trofeu cu gandul la odihna dar la nevoie daca trebuie pot sa  bag o tura pana in post... cum vremea a fost mai mult de iarna vineri, Smendre a hotarat sa scurteze regularitatea,nu are rost sa chinuim lumea prin zapezi asa ca un traseu scurt pana in Poiana Teslei e suficient asa ca nu ar trebui decat sa merg sa adun benzile in spatele ultimilor dar Balan ma scuteste si de acest asa ca ma intorc inapoi in tabara, pana in Tesla am tot fost anul asta.
Particip in afara concursului la orientare si cu gandul la odihna ratez crosul dar ma duc sus in deal sa-i incurajez pe ceilalti, seara vine focul de tabara se aprinde si dupa cultural pe acorduri celor de la Om Bun ma prinde ora 2 dimineata cand ma duc si ma arunc in cor cu gandul ca in cabana e inghesuiala mare, tot mai bine in cort.
Duminica ma trezesc si dupa premiere plec pe Sacele odata cu  delegatia CovAlpin formata cum altfel decat dintr-un singur om:))(mc Postoaca)
Intre timp am inceput antrenamentele pt MPC pentru prima zi: boltari si tigla maine lopata:))spor si numai bine!!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...