miercuri, 29 august 2012

Cuptor in Fagaras

Sambata am plecat spre Fagaras impreuna cu Luci, Andrei si Razvan scopul fiind sa vizualizez traseul in vederea Utra Trail Fagaras unde nu voi participa dar voi incerca sa ajut prin fortele propri la buna desfasurare a evenimentului. Singura parte a traseului pe care nu o facusem era portiunea intre Poiana Neamtului si Vf. Negoiu restul in mare parte il facusem in iulie deci era foarte prospat si mintea mea:D.
In timp ce Luci marca traseul cu spray pentru o mai buna vizibilitate impreuna cu  ceilalti am incercat sa igienizam un pic traseul de gunoaiele prezente. Am tot adunat tot felul de gunoaie de la mult prezentele servetele, o sa ajungem sa avem un munte de servetele in ritmul in care apar, pana la haine uitate de oameni care au prea multe pe acasa:)) am mers pana la cabana Negoiu de unde am pornit spre varf pe  o poteca foarte bine pusa la punct se vede ca s-a muncit mult in trecut pacat ca acum nu prea se face treaba pana in caldarea unde incepe cu adevarat urcarea, foarte spectaculoasa zona, ce urcare:D ne-am oprit am mancat putin inainte de ea si am purces spre varf, ajungem in varf odata cu venirea intunericului uitandu-ne spre incendiile care se zareau in vale. Am reusit sa ajungem pana la Caltun, mult prea aproape fata de ce ne propusem dar am avut ceva treaba in drum spre refugiu si am plecam destul de tarziu asa ca inoptam aici. Ne bagam la somn in refugiu arhiplin de altfel:D..cu gandul ca maine o sa o luam de la inceput.
Duminica ne trezim cu noaptea in cap, Luci pleaca noi parca am manca, ceva inainte sa-l urmam, mancam repede ce altceva daca nu oua:))si  plecam dupa el adunand gunoaie ce mai gaseam in urma lui ca el si aduna si marca , noi abia ne tineam de el:)).
Mai facem o poza mai adunam un servetel:D pe la 8 suntem in Balea avand in fata ultima urcare a primei zile:)) , ajungem si in Saua Caprei, coboram la lac facem o baie ne intalnim cu Corina si gasca din Medias care a ies la antrenament si ne despartim de Luci care trebuie sa coboare pana la cabana Capra ca sa termine dupa urmand sa urce in Fereastra zmeilor. Noi continuam pe creasta pana in Podul Giulgiului unde facem o pauza sa mancam ultimele oua:) si ardem gunoaiele care le adunasem pana atunci.
Plecam mai departe spre Saua Podragu si urmeaza cireasa de pe tortul UTF : urcarea pe Vistea, daca ultima oara cand am trecut pe acolo m-am tait ca maioneza acum merg cumpatat dar totusi intr-un ritm alert si reusesc sa ajung bine sus:)) am de aici incolo e numai vale:)) mancam ceva refugiu si continuam inca 3 varfuri plus cireasa cireselor:)): Slanina!! timpul trece, afara se intuneca si iarasi vedem cum indepartare ard padurile Fagarasului si in dreapta noastra spre Valea Rea mai indepartare se dezlantuie o furtuna de toata frumusetea, bine ca nu suntem pe acolo.
Ajungem la refugiu in Fereastra Mica mancam mancare nici nu stiam ca o mai avem:)) si pregatiti incepem urcarea pe Slanina:D trece si asta si practic de aici incepe distractia coborarea din Fereastra mare a Sambetei pana la schit nu zic decat ca e lunga cat o zi de post:)) negru:))
Pot spune ca a fost o tura faina, si parca ma oftic, ca nu o sa particip la UTF dar tot o sa mai dau odata pe traseu asa ca ne vedem Sambata pe acolo numai bine pana atunci  si succese groaznice!!

 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...