marți, 12 iunie 2012

Voluntar la 3 munti



3 munti unul dintre maratoanele de mtb adevarat  din Romania un "7500 bicicletelor" cum i-am spus eu:) un concurs la care stau si ma gandesc si nu cred ca am ce cauta la  start:)) poate daca vreau sa alerg pe langa bitza atat la vale cat si la deal:)),portiuni tehnice, urcari lungi pe care le poti face in sa daca te tine bulanu vorba aia:))si bineinteles portiuni de push bike numai 3 argumente care fac din 3 munti unul dintre cele mai tari maratoane de mtb din Romania.
Despre organizare nu cred ca, concursurile organizate de Luci mai au nevoie de vreo prezentare... desi nu am fost in tabara de baza(sambata am avut un examen de dat...pffff) sunt convins ca atmosfera a fost aceeasi ca la Postavarul night sau  MPC: prietenie si voie buna.
Aventura mea la 3 munti incepe cu o saptamana inainte cand am fost de am dat o mana de ajutor la amenajat o poteca prin Leota dupa care am hotarat daca pot sa-mi iau o zi de concediu si sa  merg sa dau o mana de ajutor si vineri.
Imi spune Luci cum gasesc postul: gasesc un traverseu urmat de o urcare, care in mod normal nu ar face-o nimeni pe bitza:)) cireasa de pe tortul 3 munti:)
Plec impreuna cu Razvan(mc de gazduire) dimineata devreme trebuie sa ajungem in post care nu stiu unde e :)) asa ca pornim spre drumul spre Curmatura Fiarelor, un drum super numai bun de trail, cu niste peisaje minunate, un drum de pe care se vede: Craiul, Bucegiul, Iezerul si lista e lunga asa putea scrie o postare numai cu denumiri care se vad de pe acest drum.
Ma bucur de toate desi ritmul in care mergem nu e deloc lejer suntem in intarziere cine stie cat e de mers, ajungem la intrarea in "autostrada curmatura Fiarelor" si alerg tot mai bine ma simt binisor chiar daca a avut grija Razvan pe drum sa nu ma odihnesc prea mult:)
Ajungem in zona cu traverseul, ne lasam rucsaci si mergem sa vedem ce e mai incolo in aceasta zona minunata, Razvan nu a mai fost pe aici, eu nici atat:)) mergem cat mergem si hotaram sa ne intoarcem inapoi, nu cumva sa vina primi si sa nu ne gaseasca in post:).
Ne instalam in post si ii asteptam pe primi, uitandu-ne pe creasta dupa ei...trec primi si dupa ei rand pe rand trec toti cei 34 de temerari care s-au incumetat sa parcuga:3 etape 3 munti o singura aventura:) si care merita toate incurajarile si felicitarile din lume. Numai bine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...