vineri, 29 iunie 2012

Plimbare Piatra Mare


Dupa RTR m-am simtit ca lovit de un tren probabil  faptul ca din 72 de ore nu am dormit decat vreo 9 si-a spus cuvantul asupra mea ma gandeam eu...am tot stat asteptand sa-mi revin si tot mai rau a fost:)) cu toate astea spre sfarsitul de saptamana imi mai revenisem un pic dar tot nu cum trebuia.
Acest lucru duce la faptul ca eu sa ratez intalnirea cu Mures-Olt desi dupa experienta de anul trecut aveam de luat o revansa, nici in Bucegi nu m-am dus asa cum planificasera colegi de la BucegiNatura 2000, am zis ca o plimbare pana in Piatra Mare ajunge asa de recureperare ca dupa raceala, in perspectiva mult asteptatului concurs de la Cozia de sambata.
Am plecat impreuna cu Mitica , Andrei, Cami si Mihai am pornit agale spre 7 scari si tot inaintand simteam eu ca ceva nu e ok dar am fost mult mai rau de atat, nu ma dau batut din prima.
Am urcat pe la 7 scari pana la cabana unde am hotarat sa nu mai urcam pana in varf ca nu avem chef sa ne fulgere:D, am mancat si am coborat pe Drumul familiar. Nimic deosebit doar faptul ca am ajuns acasa un pic rupt, ca dupa 2 maratoane legate:)) si de a doua zi  iar am trecut la cura de antibiotice se pare ca raceala care credeam eu ca a trecut era de fapt o ditai sinuzita si mai multe nu spun, pauza totala pana cand trece ...dupa aceia urmeaza lungile pregatiri pentru 7500 unde singur si tot fac echipa cu, cineva:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...