joi, 22 martie 2012

Prima tura din primavara in Baiului


 



Sambata nu am avut stare deloc 
dupa curs am iesit la alergat, duminica daca stateam acasa innebuneam. Cum in tura anuntata de mine nu s-a anuntat nici un doritor am luat legatura cu Moni pentru a iesi impreuna cu ea si prieteni de la FDC:). Am plecat dimineata de acasa dupa ce mi-am facut rucsacul in autobuz:))pregatit fiind cu toate cele pentru prima iesire din primavara aceasta. Am plecat cu un tren pe la ora 9..timpul in tren a trecut pe nesimtite si imediat am ajuns la Azuga pregatiti  fiind pentru a ne bucura de vremea minunata de afara:D.
La iesirea din gara hotaram sa nu innotam prin zapada de pe culmea Sorica si sa incepem urcarea direct pe partia cu acelasi nume.. zapada  fiind deja tasata numai buna pentru mers:D. Ajunsi sus facem o scurta pauza de poze si mancat o napolitana sau o ciocolata... fiecare ce are:)). Pornim mai departe pe traseul de creasta ...matematic deoarece zapada e mult mai buna de mers pe culme:), mai mancam o zacusta:d si  stam la soare razand si  admirand Bucegi care se vad super fain...  pornim mai departe intr-un ritm de plimbare deoarece avem mult timp in fata trecem de Vf.Cazacu mai facem una doua poze:)) ca asa e frumos:)) pornim spre Vf. Zamora de unde coboram spre Busteni pe un drum care merge de bitza, de alergat de orice numai de mers prin zapada nu:))
Am ajuns in Busteni am asteptat putin trenul si am plecat spre casa dupa o super zi petrecuta in compania unor oameni minutati:D
Am uitat sa spun de cainele Monicai care a mers saracul cu noi pana nu a mai putut si a trebuit sa fie dus in ruscsac, ce bine ca nu am fost eu  norocosul care a trebuit sa-l care:)) odata ajunsi in tren a adormit instantaneu:))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...