joi, 26 ianuarie 2012

Plimbare pe Tampa

Duminica din multitudinea de idei de ture am ales-o pe cea care presupunea toeretic vorbind cel mai mic efort:))
Am plecat in jurul orei 10 din centru, nu inainte de a merge si ai intampina la gara pe Florin si Gabi veniti din Bucuresti pentru o scurta miscare:), Am pornit la drum eu, George, Mitica,Teo,Florin si Gabi am urcat pe la dreptele lui Gabony intr-un ritm destul de incet, cauzat in mare parte probabil de vremea de afara care nu prea imbia la miscare, ajunsusi in varf  Florin si Gabi se decid ca vor sa continue din Saua Tampei spre Vf. Postavarul.
Greu la deal:

 Poza de grup:

 Frumos Brasovul iarna:

In Saua Tampei noi coboram spre Valea cu apa loc de unde urcam spre Culmea Crucurului loc unde surpriza ne intalnim cu cei doi dezertori :)) asezati la masa. Studiem optiunile si in cele din urma ne indreptam spre Poiana Stechil loc unde mancam repede ceva, deja depasim timpul pe care am spus ca il vom aloca plimbari.
Planurile vechi cetati:




 Regrupare in Saua Tampei:


 Pofta buna!!!:

 Ne-am intalnit si cu Adrian:


Coboram grabiti spre  Fantana Dreptati, o coborare care mi-a placut mai mult acum radacinile si bolovanii fiind acoperiti in mare parte de zapada. Deasupra poieni de la Liceul Silvic ne despartim de Teo si eu vin cu ideea "geniala" de a ne desparti in doua grupuri: George cu Mitica sa continue urcarea spre Saua Tampei iar eu impreuna cu Cornel sa pornesc intr-un ritm putin mai alert spre Serpentine iar de acolo sa mai urcam odata in varf iar apoi sa coboram in sa. Despre urcarea pe Serpentine nu spun prea doar ca a trecut destul de repede cu, Cornel in fata la 2 minute nu am avut timp sa ma gandesc la prea doar la zapada troienita si la vantul care parca batea tot mai tare. Ajungem in Saua Tampei facem jonctiunea cu cei doi si ii dam la vale pe forestier pe sub Tampa pana in Piata Sfatului unde inchidem GPS-ul care arata 20.5 km si o diferenta de  nivel de 1000m.



Incheiem tura cum se poate mai bine cu un sandwich la Ando's pentru ca vorba aia"o tura buna se termina mereu cu un Andos" (Dodo).



Traseu de bicicleta 1392952 - powered by Bikemap 


PS: MC. George de poze!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...