sâmbătă, 31 decembrie 2011

Ultima tura din an


Plecat direct de la munca fugit mai mult decat plecat:)) am fost in Piatra Mare pentru a fi prezent la ultima tura CPNT a anului 2011, un an plin de activitati (concursuri, ture, si alte activitati outdoor). Am plecat din Dambu Mori in jurul orei 11 in urmarirea grupului format din 23 de CPNT-isti care mai de care mai voiosi si plini de viata.:D Am mers destul de repede pana cand am reusit sa fac jonctiunea cu ei, mc Balan ca m-ai asteptat. La intrarea in Valcelul Dracului reusesc sa fac jonctiunea cu grupul si raman uimit de numarul mare de oameni prezenti:)).
La iesirea din 7 scari scurta regrupare:

In alertul nostru pas de rata incepem urcarea, care mie unul mi-a placut foarte mult, mai ales in partea sa finala cand reusim sa iesim deasupra plafonului de nori:D.
Cu Bucegi in spate:

 La sfarsitul unui an plin de iesiri e bine venita o sampanie:


Ajunsi in varf desfacem sampania pentru a aniversa ultima tura din an asa cum se cuvine, din varf plecam spre cabana pe care o gasim destul de plina, lumea deja se pregatea de revelion:D , mancam si noi ceva si pornim la vale  pe Drumul Familiar. Ajung in Dambu Mori cu gandul la noul an care sta sa inceapa.
In drum spre cabana:



Un scurt video realizat de Cornel:D

Inchei printr-un scurt plugusor pe care il gasiti aici si prin a  dori tuturor un an nou fericit!!! cu atat mai multe iesiri la munte si toate dorintele sa va prinda contur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...