marți, 11 mai 2010

Tura Crai

Data: Sambata 8.05.2010
Ma intalnesc dimineata la trenul de 8 impreuna cu Oana, Andrei, Emil, Cornel, Gabi Munteanu, Adi Turcu, Balan si Cristina Basarabeanca ne gandim sa facem o plimbare pana la Diana si sa coboram pe Valea ursilor in Plaiul foii nu vrem sa ne obosim prea mult o parte din noi mergem Duminica la Prima evadare.
Ajunsi in Zarnesti ne bagam pe curba de nivel spre Chili intre timp ne ajunge si Ciri care tinand traditia CPNT a dormit prea mult si a pierdut trenul :) , la Coltii Chiliilor ne despartim de Cristina si de Balan care decid sa se intoarca nu vor sa fie prea obositi Duminica.
Incepem urcusul spre Diana si ne gandim ce poteca sa urmam spre creasta nu ne mai multumim doar cu un simplu urcus pana in Diana , vrem sa ajumgem in creasta.
Ajunsi in Diana gasim refugiul destul de ingrijit f putine gunoaie prin zona ne oprim pentru o scurta pauza de masa

si pentru a admira peisajul de la belvedere

Pornim pe Brana caprelor spre Vf. Padina Popii(alt 2025m)toata urcarea ne ia cam 1 ora juma destul de bn dat fiind ca mare parte din poteca era acoperita cu zapada.
Ne oprim pt a lua masa:


si a admira privelistea:


La coborare ne decidem sa o luam prin Padina Inchisa pe Carol Lehman.Coboram spre cabana Curmatura loc unde ne oprim sa bem un ceai sa mai stam la o vorba:)

de aici urmeaza o coborarea prin poiana Zanoaga in Zarnesti unde ne intalnim cu George care fusese impreuna cu 2 prieteni la o plimbare prin imprejurimile Zarnestiului(Cheile Pisici, Magura) ne oprim la barul de langa gara bem o bere si mai povestim cate ceva.
Plecam spre Brasov cu trenul de 7, ajung acasa pe la 9 pregatesc tot de trebuie pentru dimineata. Maine e Prima evadare!!!:D
Ps. Merci Emil pentru poze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...