miercuri, 2 septembrie 2015

Circuit prin zona Buzaului pe bicicleta.

Saptamana trecuta am fost cu bicicleta pe dealurile de langa Buzau pe valea Slanicului:) si prin dealurile din apropiere:).
Am plecat cu trenul pana la Buzau de unde a inceput aventura mea si  a Alinei.
Luni au fost 20 de km de incalzire pana in Berca si dupa ce am lasat-o pe Alina la pensiune eu am poposit la domnul Toni coleg de la cursul de ghizi:). Am mai stat de povesti, am pus tara la cale si m-am pus la somn.
A doua zi m-am intalnit cu Alina, Mircea, John si Mark si am plecat spre Bisoca, o zona incredibila, daca timpul a stat undeva in loc acolo probabil ca inca sta. Nu am vazut atatia oameni fericiti cu, ceea ce au nicaieri, lucru care m-a bucurat extrem.
Dupa o scurta vizita la mesterul popular Mircea Micu youtube nu se compara cu realitatea:) care ne-a impartasit din inteleptiunea dansului ii multumesc mult:) am si uitat ca mi-a bubuit cauciucul:) dupa aceea am trecut la primul workshop al turei:)) how to:)) fiecare zi cu atelierul ei de reparat pene si cauciucuri amintiri frumoase altfel ar fi fost o tura oarecare:).
Din Sarulesti am inceput sa urcam spre Bisoca, un drum frumos, dupa ce am luat apa de la
un localnic din Smeesti si am mai stat la povesti, am continuat pana la intrare in Bisoca:D.
Am ales sa dorm undeva prin padure si m-au tinut de vorba multe mure ceea ce a fost chiar foarte bine.
A doua zi  am pornit spre Manzalesti unde ne-am oprit la o tanti care tese costume populare, care ne-a primit cu bratele deschise, de acolo am continuat trecand pe langa platoul Meledic spre Plaiul Nucului pana la Lacul Moceanu frumoasa zona pacat ca au inceput sa vina turisti si odata cu ei au aparut gunoaiele. Am ales sa merg sa dorm la cineva in sat nu inainte de a trece si pe la lac.
Seara a trecut povestind cu gazda mea despre traditii si informandu-ma despre legendele locului.:)
A treia zi a fost si ultima din pacate:) am plecat din Meledic, nu inainte de a face o scurta plimbare pe jos pentru a admira frumusetea zonei, spre Berca nu inainte de a trece pe la vulcani si de a pedala prin una din cele mai frumoase zone, fara prea multe masini aproape deloc.
Dupa o scurta pauza la domnul Toni caruia si multumesc pentru tot am plecat spre intalnirea cu masina de depanare de la Intorsura Buzaului.
A fost o tura foarte frumoasa in care am descoperit multe locuri noi si am cunoscut multi oameni frumosi ii multumesc Alinei si lui Mircea ca m-au luat cu ei in tura, poate ne mai auzim la o plimbare.:) Toate bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...