joi, 25 iunie 2015

Voluntar la RetezatSkyRace


Sambata am fost prin Retezat mai exact Retezaul Mic cu ocazia unei noi editii a RetezatSkyRace un concurs care nu mai are nevoie de nici o prezentare:) deja a reusit sa adune nume grele din alergarea montana internationala.:)
Rolul meu a fost simplu cel de inchizator alaturi de Bianca:) zis si facut:). Am plecat inainte de start incercand sa dam o mana de ajutor la punctul de hidratare situat la schit dupa care am pornit spre varful Piule 2081m trecand prin varful Plesa de fapt traseul urmeaza creasta Retezatului mic, ceea ce il face foarte spectaculos, pana in Saua Scorota  am coborat spre cabana Buta acolo am asteptat sa treaca cele 4 ore de la start si dupa aceea am pornit spre saua Plaiul Mic de unde am continuat spre varful Custura 2457m bucurandu-ne totodata de privelistea minunata care se asternea in spatele nostru.
Ajunsi pe varful Custura am continuat spre varful Marii de unde am coborat pe piciorul Marii inapoi la Cheile Butii nu inainte de a ne bucura de o adevarata masa cu slana si zacusca buna oferite de baieti de la salvamont(multumim).
Duminica dupa concursul de orientare am vizitat cascadele de pe Valea Marii si dupa o scurta baie in apa rece de acolo am pornit spre Brasov facand o mica escala in Lupeni sa manancam.
A fost un week-end frumos petrecut in compania unor oameni minunati.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...