joi, 20 decembrie 2012

Baneasa Trail Race

Baneasa Trail Race ultimul concurs dintr-un an lung sau primul concurs dintr-un an un pic mai scurt. Am tot stat si m-am gandit daca sa particip sau nu, nu stiam daca imi revenisem dupa accindentare asa ca, odata cu spiritul sarbatorilor de iarna am pornit spre Padurea Baneasa.
Am plecat cu trenul impreuna cu mare parte din suflarea CPNT-ista prezenta la acest concurs (voluntari/participanti), am ajuns destul de tarziu la Luci acasa(multumim pt tot) si tarziu in noapte ne punem la somn maine e ziua cea mare:).
Despre concurs in sine aproape numai de bine spun aproape deoarece am inteles ca un concurent care a fost surprins aruncandu-si ambalajul de la ceva energizant, lucru INTOLERABIL pentru impactul asupra mediului, nu a fost descalificat ceea ce mi s-a parut un pic suspect in rest despre organizare numai cuvinte de lauda:), traseul prin padure dar destul de tehnic din cauza prezentei zapezi.
Am ales sa plec tare dar m-am linistit repede:))i-am lasat pe cei mai buni ca mine sa ma depaseasca si mi-am vazut de cursa mea:)
La final am fost asteptat de Luci(multumesc!!!!) care era un pic in fata si am terminat impreuna in 49 de minute.
Am facut o  cursa buna si temerile ca nu as fi recuperat 100% au cam disparut cu ocazia asta deci pot privi linistit spre viitoarele concursuri.:) Numai bine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...