luni, 21 iunie 2010

Remarcare Bucegi

Vineri aleg sa plec mai pe seara spre Bran mai bn pt am timp sa mananc linistit si sa fac un dus inainte a doua zile de munk.Ma intalnesc cu Andrei , Oana si Gabi in autogara 2 luam autobuzul spre Bran, de acolo mai avem de mers vreo 1 jumatate timp in care reusesc sa-mi fac si rezerve de energie manancand vreo 2 inghetate:)Ajungem la Refugiul Salvamont Ciubotea unde ne intalnim cu Teo, Cornel,Bogdan, Cezar, Boca,Balan, Andreea si Victor.Pe seara jucam cateva ocuri de mafia din care Balan a jucat doar jumatate fiind eliminat din prima tura la restul:)). Nu stam treji prea mult maine tre sa ne trezim devreme , Avem de munca!
Sambata dimineata ne trezim devreme pe la 6 mancam ii asteptam pe baieti de la Salvamont Bran ca sa putem pleca in traseu.Pe la 7 jumatate incepem urcusul spre varful Scara,

reamenajarea propriu-zisa a insemnat cararea si montarea a 34 de stalpi indicatori


majoritatea fiind montati pe platou sau pe urcarea dinspre caldare spre varf

acestia


ajutand la inaintarea turistilor pe timp de iarna sau ceata.

Dupa ce am terminat de montat stalpi am coborat la refugiul unde ne asteptau cu gratarul gata parintii lui Teo si inca, cateva persoane de la salvamont. Seara a continuat cu, cursul practic de orientare organizat de Cornel si Andrei ,cu un meci de fotbal din care eu am iesit putin sifonat fizic si cu o cantare.
Duminica desi trebuia sa facem tura ca sa trecem muntele in Busteni ne trezim pe la 11 pana mancam si strangem se face ora 13 si pornim cu toti spre Bran intr-un ritm anevoios, bem o bere la terasa mancam niste pufuleti si plecam spre casa. In concluzie a iesit o treaba buna,de care turisti care nu vor avea conditi prielnice se vor bucura, chiar dc din cauza codului galben nu am putut sa marcam si cu vopsea, nu-i nimic speram sa putem ajuta la ridicarea viitoarelor refugii din Tiganesti si Batrana.
Un poster din cabana:X:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...