marți, 31 iulie 2012

Plimbare si relaxare prin Bucegi

 

 Dupa Marathon 7500 am luat o scurta pauza in ceea ce priveste alergare dar gata s-a cam terminat de maine reintru in productie :)) urmeaza UTF:D cand citesc textul de prezentare as incepe sa alerg :))Leagan de legenda al poporului roman, citadela a luptătorilor pentru libertate, Muntii Fagaras vor fi gazda unui eveniment care ne va purta pe “adancile urme” ale inaintasilor nostrii, super fain, dar sa revenim mai e o luna pana atunci si multe nebunii de facut:)).
Sambata am avut ceva treaba prin oras, duminica la initiativa fratelui meu am urcat pana la Babele nu ca nu mi-ar fi ajuns cat  am fost prin Bugeci cu o saptamana inainte dar daca am zis ca mergem. mergem:)
Zis si facut duminica la 8 eram in Busteni pornind spre Jepi Mici impreuna cu Pasa, Corina, Simi, Andreea si bineinteles eu si fratele meu. Am mers intr-un ritm lejer asa ca dupa 7500:)) bucurandu-ne de vremea frumoasa de afara si de privelistea tot mai frumoasa care se deschidea in fata noastra am ajuns la cabana Caraiman de unde am pornit spre Babele si Sfinx. Ajunsi acolo ne-am simtit ca pe Republici:)) sentiment care mi-a amintit de nu-mi place aceasta zona ....Am facut cateva poze si am plecat spre Piatra Arsa pentru a cobora pe Drumul lui Shill, in drum ne intalnim si cu Gabriel care iesise si el la o plimbare si care ne ajuta sa gasim o scurta pentru a ajunge direct la Canton lui Shill, luam scurtatura si in cateva minute ajungem la canton unde ne oprim pentru o scurta pauza de masa, admiram Busteniul si Poiana Tapului dupa care coboram pe Jepi Mari pana in Busteni.
A fost o plimbare benefica in timpul careia ne-am bucurat de natura si ne-am simtit minunat.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...